Alegem cele mai eficiente instrumente de presă pentru a comunica mesajul Dumneavoastră.

Cu noi comunicaţi mai simplu

Atitudinea proactivă determină în mare parte stilul nostru de muncă. Imediat după identificarea obiectivului de comunicare ne concentrăm asupra paşilor practici pe care trebuie să îi parcurgem împreună cu partenerul nostru.

De ce e mai eficient să lăsaţi planificarea şi derularea campaniilor de promovare în seama unei agenţii specializate?
Noi preluăm munca de organizare care nu poate fi evitată atunci când aveţi de-a face cu apariţii simultane în publicaţii diferite. Vă asistăm în alegerea canalelor media potrivite mesajului şi publicului target ales, în funcţie de intervalul de timp alocat campaniei vă propunem ritmul şi intensitatea optimă pentru apariţii succesive, şi dacă este necesar, ca un serviciu adiacent ne ocupăm şi de realizarea machetelor grafice şi spoturilor radio. Mai mult de atât, pentru a vă rezolva o arie cât mai largă din problemele legate de comunicare, ne puteţi solicita să ne ocupăm de plasarea unor panouri outdoor, de producţia obiectelor personalizate. Ne puteţi cere să găsim soluţii pentru realizarea portofoliului foto pentru gama Dvs. de produse, pentru ca la final să redactăm împreună catalogul firmei pe care o conduceţi.
Servicii cât mai complete — acesta este obiectivul urmărit de echipa TMT.

Faceţi-vă planuri de lungă durată. Cu noi.

Faţă-n-faţă

În judeţele de mai jos colegii noştri răspund cu promptitudine apelurilor Dumneavoastră, şi în cel mai scurt timp veţi avea posibilitatea să vă întâlniţi şi personal. Noi, cei de la TMT, punem preţ pe întâlnirile directe, faţă-n-faţă. Înainte de a formula propuneri şi oferte care să devină soluţii adecvate, mai întâi trebuie să înţelegem necesităţile de comunicare ale clientului nostru.
Pe noi ne preocupă şi detaliile. Ne bucurăm, dacă ni se oferă informaţii despre modul în care anterior clientul a rezolvat sarcinile de comunicare cu publicul maghiar. Vorbiţi-ne despre valorile afacerii, despre resurse, oameni, perspective. Trebuie să punctăm cât mai clar, în ce constă atuul competitiv ale produselor sau serviciilor oferite de Dvs, în ce constă valoarea adăugată. Vom construi împreună din acestea campanii de succes!