Segítünk megtalálni a legjobb kommunikációs csatornát az Ön által megfogalmazott üzenet közvetítésére.

Velünk könnyebb elmondani

Nálunk a proaktív szemlélet alakítja a munkastílust. Amint sikerült azonosítani a kommunikációs feladatot, máris arra összpontosítunk, hogy a végrehajtáshoz milyen praktikus lépéseket kell partnerünkkel közösen megtennünk.

Miért hatékonyabb médiaügynökségre bízni a kommunikációs kampányok tervezését és végrehajtását?
Mi átvállaljuk mindazt a szervezési munkát, amely a különböző médiumokban való szimultán megjelenés esetén elkerülhetetlen. Segítünk Önnek az üzenet és választott célközönség függvényében beazonosítani a célnak megfelelő médiacsatornákat, a tervezett kampány időtartamát figyelembe véve javaslatot teszünk a hatékony ütemezésre, és amennyiben igényli, külön szolgáltatásként gondoskodunk a kreatív reklámanyagok elkészítéséről is. Mi több, partnereink bevonásával lehetővé tesszük, hogy országszerte kültéri óriásplakátokon is elhelyezhesse hirdetéseit, megszemélyesített ajándéktárgyakat gyártatunk, vagy éppenséggel megszervezzük a termékfotózást, hogy utólag megtervezhessük vállalkozása katalógusát.
Csapatunk minél teljesebb körű szolgáltatásokat igyekszik nyújtani kliensei számára.

Tervezzen velünk hosszú távra.

Személyesen

Munkatársaink készséggel válaszolnak az Ön hívására, és egy-két nap leforgása alatt közösen időpontot találhatnak a személyes találkozásra. Mi a TMT-nél hiszünk a közvetlen találkozásokban. Szükségünk van arra, hogy kérdéseket feltéve még azelőtt megérthessük vállalkozása kommunikációs céljait, mielőtt ajánlatunkat megfogalmaznánk.
Minket a részletek is érdekelnek. Örömmel fogadjuk, ha partnereink lehetővé teszik, hogy átláthassuk, az együttműködésünket megelőző időszakban a cég miként oldotta meg a PR- és marketingmunkát. Beszélgessünk a vállalkozás értékeiről, az erőforrásokról. Derítsük ki, szolgáltatását vagy termékeit tekintve mi számít a többi piaci szereplővel szemben előnynek, értéktöbbletnek. Ezekből fogjuk közösen felépíteni a soron következő reklámkampányokat.