Segítünk megtalálni a legjobb kommunikációs csatornát az Ön által megfogalmazott üzenet közvetítésére.

Velünk könnyebb elmondani

Nálunk a proaktív szemlélet alakítja a munkastílust. Amint sikerült azonosítani a kommunikációs feladatot, máris arra összpontosítunk, hogy a végrehajtáshoz milyen praktikus lépéseket kell partnerünkkel közösen megtennünk.

Miért hatékonyabb médiaügynökségre bízni a kommunikációs kampányok tervezését és végrehajtását?
Mi átvállaljuk mindazt a szervezési munkát, amely a különböző médiumokban való szimultán megjelenés esetén elkerülhetetlen. Segítünk Önnek az üzenet és választott célközönség függvényében beazonosítani a célnak megfelelő média-csatornákat, a tervezett kampány időtartamát figyelembe véve javaslatot teszünk a hatékony ütemezésre, és amennyiben igényli, külön szolgáltatásként gondoskodunk a kreatív reklámanyagok elkészítéséről is. Mi több, partnereink bevonásával lehetővé tesszük, hogy országszerte kültéri óriásplakátokon is elhelyezhesse hirdetéseit, megszemélyesített ajándéktárgyakat gyártatunk, vagy éppenséggel megszervezzük a termékfotózást, hogy utólag megtervezhessük cége katalógusát.
Csapatunk minél teljesebb körű szolgáltatásokat igyekszik nyújtani kliensei számára.

Tervezzen velünk hosszú távra.

Személyesen

Az alább felsorolt megyékben munkatársaink készséggel válaszolnak az Ön hívására, és egy-két nap leforgása alatt közösen időpontot találhatnak a személyes találkozásra. Mi a TMT-nél hiszünk a közvetlen találkozásokban. Szükségünk van arra, hogy kérdéseket feltéve még azelőtt megérthessük vállalkozása kommunikációs céljait, mielőtt ajánlatunkat megfogalmaznánk.
Minket a részletek is érdekelnek. Örömmel fogadjuk, ha partnereink lehetővé teszik, hogy átláthassuk, az együttműködésünket megelőző időszakban a cég miként oldotta meg a PR és marketing-munkát. Beszélgessünk a vállalkozás értékeiről, az erőforrásokról. Derítsük ki, cége szolgáltatását vagy termékeit tekintve mi számít a többi piaci szereplővel szemben előnynek, érték-többletnek. Ezekből fogjuk közösen felépíteni a soron következő reklám-kampányokat.