Méretre szabott egyedi ajánlatok

Nincs két egyforma vállalkozás, ezért munkatársaink minden partnerünk számára a rendelkezésre álló időintervallum, a közlésre váró üzenet, a költségvetési keret és egyéb sajátos szempontok figyelembevételével építik fel a kampány-javaslatokat. Tudnunk kell, mekkora a kliensünk által megcélzott földrajzi körzet, és értenünk kell a promovált szolgáltatás, termék vagy esemény jellemzőit, hogy a TMT által javasolt többcsatornás kommunikációs csomagok érdemben szolgálják a kliens érdekét.

Velünk dolgozni egyszerű.
Lépjen kapcsolatba munkatársainkkal, és egyeztessenek személyes találkozót. Mielőtt ajánlatot kérne ügynökségünktől, előbb engedje meg, hogy kérdezzünk — ha már az első perctől kezdve értjük az Ön marketing-céljait, jó esélyünk lesz arra, hogy együttműködésünk hosszú távon is erdeményes legyen.

Keressen bizalommal!

Moduláris reklám-formátumok

Nyomtatott kiadványaink legtöbbje a TMT által kialakított standard reklám-modulokat használja. Ezzel időt és pénzt spórolunk meg klienseink számára, hiszen többcsatonás kampányok esetében nem kell kiadványonként újratervezni a reklámot: mi ugyanazt a modult mindenhol gond nélkül el tudjuk helyezni.
Hasonló eljárást alkalmazunk az online felületeink esetében is — és kiválóan működik.
Próbálja ki Ön is.

Reklámgyártás

Amennyiben a kampányhoz szükséges print és online reklámgrafikát, avagy a rádiós szpot hanganyagát kliensünk nem tudja készen rendelkezésünkre bocsátani, ügynökségünk külön szolgáltatásként kedvezményes áron kész erre is megoldást kínálni. Korrekt árképzés a célunk, ezért választjuk külön a reklámközlési szolgáltatást a reklámgyártástól.
Akár nálunk készül, akár más ügynökség munkája, a reklám-üzenet szöveges, vizuális és hangzó összetevői kiváló minőségűek kell legyenek. A jó ízléssel megalkotott kreatív reklám nagy szolgálatot tehet abban, hogy a vállalkozás piaci részesedése folyamatosan növekedhessen.